TOSCANA BOECHOUT

TOSCANA BOECHOUT Pizza,kebab, salades en pasta!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1844 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Toscana Boechout. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2022 om 8:39 Was tijdje geleden ik nog besteld had hier en dat zal deze keer nog langer duren. Was vroeger beter. Pizza lauw droog hard smaakloos, en dat voor ne pizza van 21 euro. Triest
19 jun 2022 om 22:54 Super lekkere en grote durums. Lekker vers en enorm gevuld. Was zalig
15 jun 2022 om 0:16 Het enige dat ik wou was dat de sauzen op al op de durum zat.voor de rest alles inorde
12 jun 2022 om 6:03 Heb hier de afgelopen weken zoveel besteld dat ik ondertussen misschien verslaafd kan zijn aan de kebab. Lekker gevulde durüms en broodjes. Pides erg krokant. Beste tiramisu die je kan krijgen. En dan nog leuke smileys. Super plaats, iedere keer!
6 jun 2022 om 22:29 Dorpel aan de voordeur is net aangelegd en moet nog drogen, is afgezet met houten kistjes wat duidelijk aangeeft dat je er niet op mag stappen. Ook duidelijk aangegeven bij de bestelling, maar toch stond de besteller met de pizza op de dorpel! OEN!!
6 jun 2022 om 6:52 Top
4 jun 2022 om 22:05 Het lijkt wel dat jullie duurder geworden zijn maar ook de hoeveelheid hebben gehalveerd,dit stelt mij echt teleur en zorgt ervoor dat ik niet meer zal bestellen bij jullie.
18 mei 2022 om 21:51 Lekkere warme pizza en snel geleverd
14 mei 2022 om 22:02 Ewa was goeie chap, was optijd want moest erna voor popo rennen vriend. Kip nat net men vriendin. In het vervolg die durum saus erin. Zorgt ni da ge durumstandigheden dicht moet
14 mei 2022 om 21:32 Geen kip bij de schotel kip en een vegetarische schotel met enkel ajuin...
12 mei 2022 om 22:12 de Pide is geen aanrader, dikke bodem en meer kaas dan de ingrediënten die vermeld werden. gehakt had geen smaak.
12 mei 2022 om 19:25 Goed gegeten zoals altijd vlugge bezorging! Top voor herhaling vatbaar!